07 juni 2011

Meckar-Linda

Jag har slarvat med uppdateringar det sista.. Mycket beror på att jag har haft ganska mycket annat i skallen. Bland annat det där med att jag slutat röka.. plus att jag var tvungen att fixa 7 fel på bilen. Jepp, du läste rätt, jag fick sju fel på besiktningen. Som tur var kom jag billigt undan då jag har väldens snällaste far som kan fixa det mesta på bilar. Jag fixade faktiskt ett par fel helt själv också.
Dels så fixade jag det "kärvande draget", det är ett demonterbart drag, men knappen hade rostat fast, så det gick inte få loss draget alls.
Sen så skulle jag byta ett par lampor medan farsan hade hissat upp bilen för att byta stötdämparben. Jag satte mej i bilen och vred igång bilen, för att kolla hur lamporna lyste, släppte upp kopplingen och bilen hoppar fram och lägger sig på en av pallbockarna. "VEM FAN HAR LAGT I VÄXEL!" ropade jag, men jag fick skylla mej själv. Klantigt värre av mig att inte kolla det. HAHA!! Det var i alla fall en evig tur att inte pallbocken tryckte hål i tanken. Efter en del meck så gick i alla fall skrotbilen igenom besiktningen. :)

Såhär såg i alla fall eländet ut.. xD

Inga kommentarer: